EHDOT

Tietoa verkkokaupan toimitus- ja palautusehdoista ja verkkokaupan ja sähköpostilistan tietosuojasta

Verkkokaupan toimitus- ja palautusehdot

Emme veloita verkkokaupan pankki- tai luottokortilla maksetuista ostoksista lähetyskuluja. Postiennakkotilauksista veloitamme 5 €:n postitusmaksun. Kaikilla ostoksilla on täydellinen palautusoikeus ilman selityksiä. Toimitamme tilauksen asiakkaalle välittömästi ensimmäisen luokan postissa. Asiakas saa siis tuotteen 2-3 päivän sisällä tilauksesta. Jos tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa, lähetämme asiasta asiakkaalle tiedon sähköpostitse. Koruillamme on 14 pv:n palautus/vaihto-aika, joulukuun ostosten palautukset ja vaihdot joulun jälkeen. Korujemme takuuaika on 1 vuosi, jonka puitteissa korjaamme korut maksutta ja takuuajan jälkeen katsomme tapauskohtaisesti ja saatamme veloittaa asiakkaalta korjauksen kustannukset. Kustannuksen hinnan kerromme ja varmistamme aina asiakkaalta ennen korjausta.

Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina. Meidän tietokantaamme jää asiakkaan nimi ja osoite, puhelinnumero, tilatun tuotteen koodi- ja hintatiedot ja asiakkaan sähköpostiosoite. Näitä tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin asiakkaan valtuuttamaan tilauksen täyttämiseen. Meille ei välitetä tietoja pankin tai luottolaitoksen järjestelmien kautta maksetuista pankki- ja luottokorttitapahtumista, vaan ne jäävät kyseisen laitoksen luottamuksellisiin tietokantoihin. Saamme ainoastaan tiedon siitä, mitä maksutapaa käytettiin ja maksutapahtuman viitenumeron. Onnistuneesta pankkimaksusta kirjataan tieto tilauskirjaan. Tietokantamme on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka ovat ainoastaan valtuutettujen yrityksemme henkilöiden ja sivustomme hallinnasta vastaavan websankarin tiedossa.

Olemme myyneet dpn® koruja postitse vuodesta 1994 ja internetin kautta vuodesta 2000 lähtien. Olemme jo yli vuosikymmenen ajan kunnioittaneet asiakkaidemme tietosuojaa ja meille luottamuksellisesti annettuja henkilökohtaisia tietoja ja teemme niin jatkossakin. Asiakkaan tietoja käytämme ainoastaan asiakkaan ostotapahtuman yhteydessä valtuuttamaan tarkoitukseen eli tilauksen täyttämiseen ja lähettämiseen asiakkaan antamaan osoitteeseen. Tilauksen yhteydessä annettua sähköpostia tai puhelinnumeroa käytetään tarvittaessa ainoastaan yhteydenottoon, mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee asioita, joista asiakkaan kanssa on keskusteltava, ja mikäli tilaaja ei ole muuta erikseen sallinut.

Sähköpostilistan tietosuoja

Keräämme sivustomme etusivulla vierailijoiden nimiä sähköpostilistaan, jota käytämme erikoistarjousten lähettämiseen listalle ilmoittautuneille asiakkaille. Postituksia lähetetään keskimäärin 12-15 vuodessa tarjouksien saatavuuden mukaisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä ei asiakkaalta pyydetä mitään muuta tietoa kuin hänen sähköpostiosoitteensa, emmekä me käytä keräämiämme osoitteita mihinkään muuhun kuin asiakkaan valtuuttamaan tarkoitukseen, eli sähköpostitarjousten lähettämiseen.

Suojaamme sähköpostilistalaisten tietoja eikä niihin pääse tietokannassamme kuin valtuutetut käyttäjätunnuksen ja salasanan omaavat henkilöt sekä sivustomme hallinnasta vastaava websankari. Asiakas voi myös koska tahansa poistaa nimensä listalta itse siitä erikseen ilmoittamatta, ja ohjeet nimen poistamiseen listalta lähetetään jokaisen sähköpostin yhteydessä.

 
-

© COPYRIGHT 2022 DIIPIIEN OY · DPN® IS A REGISTERED TRADEMARK OF DIIPIIEN OY · ALL RIGHTS RESERVED
KUVAT ANTTI KALAKIVI · REETA VILJAKAINEN · WEB DESIGN LAURI KOLMONEN · TEKNINEN TOTEUTUS MATIAS ARPIKARI